Luomiskertomus (eli alkulätinä)


Koskaan ei ole liian aikaista tai myöhäistä perustaa uutta blogia. Vanhoja onkin takana melkoinen määrä. Lukuisista elvytysyrityksistä huolimatta ne menehtyivät yhtä lukuun ottamatta (ja yksi vielä kituu, mutta sallinen sille eutanasian lähiaikoina). Onneksi minusta ei tullut lääkäriä tai muutakaan elämän ylläpitäjää.

Kaikkein mukavinta blogin perustamisessa on sen ulkonäön vääntäminen. Tämäkin blogi on ollut olemassa jo yli vuoden (suljettuna toki) ja olen sinä aikana vaihtanut sen ulkonäköä ja nimeä useita kertoja. Jotta tämä kierre päättyisi, muutan blogin julkiseksi ja pysyttelen (toivottavasti) tässä nimessä, joka on väännös eräästä/eräistä toisesta/toisista sanasta/sanoista ja jotka erikseen kirjoitettuna tarkoittavat, mitä tarkoittavat.

Tämä blogi on minulle harrastus, jonka tarkoitus on piristää ja innostaa (minua) hahmottamaan ja käsittelemään maailmaa. Tarvitsen myös paikan, johon tunkea kuva- ja muita kokeilujani. Toistaiseksi ei ole oikein ollut paikkaa, mihin työntää kätteni ja aivojeni tuotoksia, koska en viitsi pilata kirja-aiheista blogiani niillä.

Tällainen vaisuhko aloitus. Mietin ensin, että jatkan Kello viiden teen ryyppäämistä, koska siellä olisi pöytä katettuna valmiiksi edelleen, mutta haluan nyt kuitenkin tehdä uuden kattauksen. Eiköhän se teekin ole jo homeessa syanidista puhumattakaan.

Comments

  1. Jee, bidee on avattu <3 Onkin ollut ikävä syanidinmakuista juomaa, kiva kun olet palannut muutenkin kuin kirjojen merkeissä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ja ihanaa kun kommentoit – olit eka! <3 Ideoita on paljon, kunhan vaan jaksaisi toteuttaa. Se on minulla usein se ongelma. :D

      Delete
  2. Kiva, heti liityin lukijaksi:) Eli päivittyykö nyt vain tämä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tervetuloa ihana! <3 Kirjahommat jatkuvat edelleen siellä Kartanossa, mutta pyhitän sen jatkossa vain kirjoille ja kirjallisuudelle ymv. Kaiken muun tungen tänne. :)

      Delete

Post a Comment

Kivoihin kommentteihin vastaan, ikävät lähetän Helvettiin ja niihin vastaa jos jaksaa Saatana.