Vastaan kysymyksiin, joita minulta ei kysytty

 

Kynnys postata nousi vuoren korkuiseksi suunnittelemattoman blogitauon takia. Kiipesin vuorelle ja tässä sitä nyt ollaan. Ei uutena ja uljaana vaan varkaana valepuvussa, sillä käänsin Sadun Kukkapilli-blogista tällaisen kysymyspatterin, koska siitä tuli nostalginen olo. Näitä vastaavia väännettiin blogien alkuaikoina joskus sata vuotten sitten runsaasti, nykyään kai ei juuri lainkaan.

Kuvituksena (paitsi varoituskyltti) tekoälyn kanssa tekemääni “taidetta”. Saatan palata keinoälyjuttuihin joskus toiste, sillä aihe ei ole ihan ristiriidaton.

Mutta nyt niihin kysymyksiin.

 

1. Jos sinun olisi pakko osallistua johonkin tosi-tv-ohjelmaan, mihin ohjelmaan osallistuisit?

Joku Viidakon tähteet vai mikä se nyt olikaan tai onkaan, jos sellainen edelleen on. Siinä mennään jonnekin paikkaan, eletään luonnossa ja tehdään jotain juttuja ja kilpaillaan. Voisin skipata ne kilpailut ja muut jutut ja olla mielellään omissa oloissani. Ei tarvi siten myöskään kuvata minua, koska sellainen ei varsinaisesti kiinnosta.

Majoitus mieluusti (vähintään kolmen tähden) hotelliluokkaa, koska ei kiinnosta öttiäiset sun muut plus haluan vesivessan jne.

2. Oudoin uni, jonka olet viime aikoina nähnyt?


En pidä uniani outoina, vaikka saatetaan kulkea suolet mahasta repsottaen.

3. Kuka tuntee sinut parhaiten?

Minä itse.

4. Mikä on vahvin aistisi?

Varmaan kuulo ja haju eli ei mielellään meteliä eikä paskanhajua saati -puhumista.

5. Jaa joltakin matkalta jäänyt kiva muisto.

Olen laiska, joten linkitän vanhaan postaukseen, jossa kerron kun illallistimme (fine dining) verkkareissa.

6. Pelkäätkö vanhenemista?

En koe pelkääväni, koska se on luonnollista ja niin käy meille kaikille heti siitä päivästä kun synnymme: alamme vanheta.

Jotkin asiat tietysti huolettavat eli kliseisesti oma terveys (fyysinen – psyykkinen on jo mennyt heheh) ja se erityisesti se, miten hyvässä kunnossa kunto pysyy. Olen tässä asiassa optimisti enkä jaksa maalailla piruja seinille. Minulla ei ole koskaan ollut mitään vakavia fyysisiä vaivoja tai vammoja, jotka rajoittaisivat liikkumista.


7. Onko sinulla jokin bucket list eli lista asioista, jotka haluat tehdä tai saavuttaa elämäsi aikana?

Ei ole enää ollut aikoihin. Nuorempana oli ja saavutinkin tavoitteeni eikä se minua erityisen autuaaksi tehnyt. Itse asiassa kaikki tavoitteet menettivät merkityksensä, kun saavutin ne. Joten eipä kiinnosta mitkään listat. Teen mitä teen eikä kiinnosta laatia listoja.

8. Mikä on paras neuvo, jonka olet saanut elämäsi aikana?

Ei ole neuvo vaan kysymys, koska itse asiassa mielestäni kysymykset usein ovat parempia neuvoja kuin suoranaiset neuvot. Ja se kysymys kuului näin: Oletko ajatellut, että sinullakin on oikeus olla sellainen kuin olet? Todella simppeliä ilman kontekstia, mutta kontekstin kanssa ei niinkään. Enkä aio avata tätä asiaa tässä.

9. Mikä on eniten käyttämäsi emoji?


Varmaan joku itkunauru tmv. 

10. Jos sinussa olisi varoituskyltti, mikä se olisi?

Kas tässä.

11. Onko sinua koskaan kiusattu?

On, mutta ei ole tarvetta palata niihin asioihin juuri nyt.

12. Jos poliisi pidättäisi sinut, mitä läheisesi ajattelisivat ensimmäiseksi sinun tehneen?

Varmaan epäilisivät, että olen saanut jonkun road ragen (eli tankoraivon) fillaroidessani tmv.

13. Mitä olet oppinut muutoksesta elämässä?

Että muutoksia tapahtuu ja voin luottaa itseeni sen suhteen, että tiedän millainen muutos on minulle hyväksi. Siten voin rauhassa pelätä muutosta, mutta tiedän että lopulta kaikki järjestyy. Ja jos ei järjesty, niin sitä voi miettiä sitten kun se on ajankohtaista.

14. Kahvi vai tee?

Kahvi, teetä join viimeksi joitakin viikkoja sitten ollessani flunssassa. Oli saatanan pahaa, mutta pakko oli juoda koska kahvi ei maistunut ja kurkkuun piti saada jatkuvasti jotain kuumaa koska mitään kylmää sinne ei voinut laittaa.

 15. Lempiaineesi koulussa? Entä inhokkisi?

Biologia oli lemppari, koska se oli kiinnostavaa ja koin sen helppona. Matemattiikkaa inhosin, koska koin sen vaikeana ja tylsänä.

16. Arvokkainta, mitä omistat?

No eikös se ole tämä oma elämä. Jos ei sitä ole, niin eipä sitten ole muutakaan.

17. Jos deittailisit, mikä olisi sinulle deal braker (eli asia, jonka takia et voisi ryhtyä toisen kanssa parisuhteeseen)?

Eiköhän se ole jokin luonnekysymys eli kusipäisyys olisi melko suuri deal braker. Samoin saattaisi olla, jos kumppanilla olisi pieniä lapsia. Ei kiinnosta lapset (tarkemmin siis lapsiperhearki) eikä äitipuolileikit. Ei kyllä kiinnosta deittailukaan, joten onneksi ei tarvitse.

18. Uskotko jumalaan?

 En enkä kuulu mihinkään uskonlahkoon.

19. Mikä tekee sinut iloiseksi?

Joskus mikä tahansa, joskus ei mikään.

20. Miten pääset eroon hikasta?

Juon puoli litraa vettä ja sitten pidätän hengitystä ja toivon, että hikka menee ohi eikä tarvitse toistaa tätä kaavaa, koska liiallisesta veden litkimisestä tulee huono olo.


Comments

  1. Haluan olla copy cat ja tehdä tän mun blogissa, eli näet mun vastaukset sitten siellä! :D

    ReplyDelete
  2. Hyviä kysmyksiä ja hyviä vastauksia. Tekisi mieli ryhtyä itsekin vastailemaan tähän, mutta en lupaa mitään, koska ehdin niin vähän (liittyy kohtaan 6). Voi tietenkin tehdä vähän kerrallaan - ja opetella tiivistämistä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Viisi vastausta per päivä, niin on valmis neljässä päivässä? Ja kunnon tiivistykset kehiin - itsekin tiivistin niin paljon ettei joihinkin kohtiin jäänyt juuri mitään jäljelle :D

      Delete
    2. Viisi päivässä voisi olla mahdollisuus...

      Delete
  3. Oli kyllä niin nasevat ja osuvat vastaukset, että harmittelin, kun mulle ei tullut yhtä hyviä vastauksia mieleen. :-D Esim tuo mikä tekee iloiseksi – mulla ihan sama – ja tuo, että mikä on arvokkainta, mitä omistat – just noin! Ja jos totta puhutaan, en minäkään haluaisi kumppania, jolla on pieniä lapsia. Rehellisesti sanottuna: hyi hitto. :-D

    Ihanaa, että nappasit haasteen mukaasi! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Halusin pitää vastaukset lyhyinä, niin tuli tiivistettyä aika reilulla kädellä :D Muutenkin olen aika reipas editoija – jopa niin reipas että pitää toppuutella itseään, etten edioitoi kaikkea pois. :D

      Oli kyllä hauska haaste, kiitos sinulle siitä! <3

      Delete
  4. Kovin oli korkea kynnys minullakin aloittaa taas blogin päivittäminen, mitään kirjoittamisen arvoista ei puolisoni kuoleman jälkeen enää tapahdu elämässäni. Päivä kerrallaan yritän selvitä. Pitäisi ehkä tarttua myös tuohon haasteeseen, kun ajatus vielä kulkee jotenkuten.

    Miten tämä kommentin lähettäminenkin on tullut näin vaikeaksi? En vaan osannut kirjautua oikein.
    Hyvää Uutta Vuotta!
    T. Unelma

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ei, olen todella pahoillani miehesi poismenon takia <3 Päivä kerrallaan on ihan hyvä. Jonakin päivänä helpottaa, ihan varmasti. Mutta surulle ja kaipaukselle on hyvä antaa aikaa. Lämmin halaus <3

      Delete

Post a Comment

Kivoihin kommentteihin vastaan, ikävät lähetän Helvettiin ja niihin vastaa jos jaksaa Saatana.