Kultainen lintu

Taikakuvissa on kaksikin aihetta: kumpu ja koriste. Osallistun nyt vain koristeeseen, vaikka kumpukin herätti ideoita.  

Kuvassa on useampikin koriste, kuten huomata saattaa ellei ole sokea, mutta kultalintu lienee koristeista ylevin.

 

En ole jouluihminen, mutta en myöskään antijouluilija. En siis vietä itse joulua, mutta toisten jouluhommailut eivät häiritse minua. Mielelläni katselen joulukoristeita ja nautin jouluvalojen tuomasta valosta.



Itse asiassa joulukuu on täällä varsin kaunis ja värikäs kuukausi. Täällä koristellaan melko ahkerasti eikä se ole vain kauppojen ja ravintoloiden hommaa. Tavikset koristelevat etupihojaan, jos heillä sellainen on.

Tämän talon (kaikki postauksen kuvat ovat samasta talosta ja sen etupihasta) koristukset miellyttävät erityisesti silmääni.

Joulukuussa parasta onkin koristelujen bongailu ja pällistely. Blogiin on muuten tulossa vielä ennen joulua koriste-special! Luvassa kunnon övereitä sun muuta, joille olen hihitellyt hellän hyväntahtoisesti. En siis pahanilkisesti ja ylimielisesti.

Jonkun mielestä tämänkin talon koristelut lähentelevät overeitä, mutta voin kertoa että you've seen nothing yet!


 Ps. Täällä ei ole lunta sadellut - paitsi Photarissa.

Comments

  1. Kultalintu tosi kaunis ja häkit. Joulukoristeet talossa on ihan runsauden huippu, en ole ennen nähnyt. Kai niihin valotkin syttyvät illalla. Kiitos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Valot kyllä on, mutta eivät pääse päiväsaikaan oikeuksiinsa. Tarkoitus olisi joskus illalla käydä kuvaamassa jouluvaloja, mutta en ole toistaiseksi saanut aikaiseksi.

      Nämä koristukset ovat vielä hillityt verrattuna siihen, mitä kaikkea voi olla. :D

      Kiitos sinulle ihasta haasteesta!

      Delete
  2. Kultalintu on kyllä upea! Runsastelu on joskus aivan paikallaan, mutta I've seen nothing yet...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Runsastelu, ihana sana - omin käyttööni! Tämän talon koristelut ovat tosiaan kaikin puolin hillittyjä moniin muihin näkemiini. :D To be continued...

      Delete
  3. Onpa taloon tällätty koristeita! Mutta ei paha kun väriskaala on noin hillitty. Kultalintu ja valkoiset lintuhäkit ovat kauniita, koko kokonaisuus on.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, hillitty väriskaala ja kokonaisuus muutenkin. Ei ole liikaa eri elementtejä tungettu. Miellyttää minun silmääni ja jotenkin ihastuttaa, että tuo puu on nimenomaan magnoliapuu. Rakastan magnoliapuita!

      Delete
  4. Niin kaunista! Värit matsaavat niin hyvin yhteen, ei todellakaan överiä! Tyylikästä ja tuo kultainen lintu on paras <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. On kyllä soma talo ja piha, olen nyt kävellyt usein sen ohi ihan vain voidakseni ihailla sitä livenä. Pitäisi mennä joskus hämärän tullen myös katsomaan. Toistaiseksi en ole jaksanut.

      Delete
  5. Kaunista ja tyylikästä.
    Väreillä suuri merkitys siihen ettei mene mauttomuuksiin.
    Kyllä tänä vuodenaikana koristelut piristää katukuvaa.
    Harmi, täällä ei paljon näy vielä tunnelmavaloja piemän aikaan kävellessä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin on, jos nuo koristukset olisivat kaikissa sateenkaaren väreissä ja vielä vähän enemmänkin, niin ei enää silmä välttämättä niin levollisesti lepäisi. Nyt kokonaisuus säilyy ihmeen hillittynä. Täällä on aika paljon valoja laitettu jo.

      Delete
  6. Ei minun mielestäni lainkaan pöllömpää koristelua. Kultalintu häkkeineen toi minulle mieleen Sylvian jouylulaulun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sylvian joululaulu onkin muuten eräs lempijoululauluistani. En pääsääntöisesti joululauluista innostu, mutta muutamia poikkeuksia on. Tuollaisen häkin ja linnun voisin ottaa vaikka tänne omaan kämppään koristeeksi!

      Delete
  7. Jopas on koristeita! Minun mielestäni koristelu on kuitenkin hyvällä maulla toteutettu eikä ollenkaan liian överi. Me like. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mukava kuulla, ettei tämä säikäytä vaikka kohtuullisen runsas onkin. Tässä vielä keräilen materiaalia joulu-speciaalia varten. Voin kertoa, että monissa paikoissa ei väreissä ole pihtailtu eikä missään muussakaan. :D

      Delete
  8. OI miten upeat koristeet. On totta, että siellä tuo homma osataan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jotkut osaavat, jotkut ehkä eivät. :D Tai noh, makuasioita. Piti tehdä joulukoristepostaus, mutta en ole jaksanut. Ehkä teen sen nyt tammikuussa jossain vaiheessa, jos jaksan.

      Delete
  9. Replies
    1. Kiitokset, silmäni on iloinnut kyseisistä koristeluista monena päivänä!

      Delete
  10. Adoro la magia del Natale, i colori, le decorazioni, le luci, i fiocchi di neve che imbiancano le strade esercitano tutto il loro fascino in questi giorni di attesa e nello stesso tempo di speranza in un momento come questo. Molto rappresentative le immagini, molto belle è stato un piacere poter visitare la tua pagina.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kivoihin kommentteihin vastaan, ikävät lähetän Helvettiin ja niihin vastaa jos jaksaa Saatana.