Keltaisen lohikäärmeen kauneusunet

Olen reissnnut Lake Districtillä Cumbriassa, lähinnä patikoinut mutta siinä sivussa löytänyt kaikenlaista jännää. Muun muassa tämän komeasti ränsistyneen paperitehtaan. Se pelmahti eteeni  lepopäivän leppoisan country walkin lopussa ja kruunasi koko lenkin.


Siksi aloitan sillä, sitten palaan ensimmäiseen reissupäivään: kunnianhimoinen tavoitteeni on käydä patikkareissu läpi päivä päivältä. Kilsoja kertyi yhteensä noin 250 ja muun muassa Englannin korkein huippu, Scafell Pike, on nyt tehty. Mutta näistä lisää enemmän seuraavissa postauksissa.


Kyllä seinä tietää.


Niin, istuuko Adam Braseel syyttömänä vankilassa? Ainakin hyvin heppoisin perustein hänet tuomittiin: mikään fyysinen todistusaineisto ei linkitä häntä murhapaikkaan. Karua.


Paperitehtaan uusi elämä kaatopaikkana.


Punk elää, kauan eläköön punk.


Keltaisen lohikäärmeen kauneusunet


Comments

  1. Vau, 250 kilsaa, rispekt! Ja mikä mahtava paperitehdas! Make tea not war <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olihan siinä jokunen metri käveltävänä, mutta ihmeen hyvin jaksoi ja jo nyt voisi lähteä uudelleen :D Löysin myös vanhan sairaalan, mutta sinne ei päässyt tutkimaan, koska alue oli aidattu, harmi!

      Delete
  2. Tällaisiin paikkoihin rakennetaan nykyään yhä enemmän taide- ja käsityöläisruukkeja. Olen käynyt sellaisissa mm. Berliinissä, Tallinnassa ja meidän lähellä Kuusankoskella.

    Olipas sinulla melkoinen patikointi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämä paperitehdas on niin huonossa kunnossa, ettei siihen oikein voi rakentaa mitään. Jäljellä on paikoin vain pelkät perustukset ja nekin reikäiset. Kattoahan tuossa ei edes ole. Näitä tällaisia on aika paljon Briteissä ja ne saavat lahota rauhassa. Detroitissa oli tehty kokonaisesta korttelista taidetta (Heidelberg-project, olen joskus blogannut siitä - aivan mahtava mesta!)

      Delete
  3. Miten tämä (blogi) on voinut mennä minulta ohi??? Mutta onhan tässä tietysti mennyt lähes kokonainen elämäkin ihan sivu suun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. En ole tätä missään aiemmin maininnut, koska en ole oikein onnistunut tätä päivittämäänkään. :D Nyt uskalsin mainostaa, kun on uutta intoa blogata.

      Delete

Post a Comment

Kivoihin kommentteihin vastaan, ikävät lähetän Helvettiin ja niihin vastaa jos jaksaa Saatana.