Päivät 3 ja 4: Bowness-on-Windermere

Majoitusmestamme komea terassi/piha.

3. päivä, maanantai: Bowness-on-Windermere, Lake District

Ajoimme Derbystä Bownessiin, jätimme auton majoitusmestamme (The Angel Inn) parkkipaikalle ja häivyimme satamaan tarkoituksenamme veneillä järven toiselle puolelle ja heittää siellä rento noin 15 kilsan pituinen country walk.

Lake Windermere

Windermere on Englannin suurin järvi, mikä suomalaisen silmään ei ole järin suuri. Kaunis toki.
4. päivä, tiistai: Kentmere horseshoe

Vihdoin niille oikeille vuorille (vaikka joidenkin mielestä nämäkään eivät ole oikeita vuoria, mutta kutsun niitä vuoriksi kun täälläkin niin tehdään)! Vaikka lähdimme aikaisin liikkeelle, oli autopaikan saaminen hankalaa. Kirkonpiha, jonne saa auton jättää, on pieni ja jo heti aamusta täynnä. Löysimme sitten tienvarsipaikan muualta ja aloitimme reitin vain eri paikasta kuin alun perin piti.

Tie poikki, lampaat matkalla jonnekin!

Bownessista on Kentmereen vain muutamia maileja matkaa, mutta kuitenkin sen verran, ettei sinne viitsinyt kävellä, kun patikka jo itsessään oli parikymmentä kilsaa, mikä on melko paljon vuorilla. Dösää ei Kentmereen kulje, joten siksi oli pakko mennä autolla.


Hyvä lenkki oli ja hyvin pelitti kroppa. Kolealla ilmalla on helpompi patikoida ja Kentmere olikin viimeinenkin patikka, jonka sai tehdä sopivan viileässä säässä (itse asiassa ylhäällä piti pukea takkikin pitkähihaisen päälle) ja päätteeksi sai vielä sumusateen niskaansa. Sen jälkeen ei sitten olekaan sadetta näkynyt.

Comments

 1. Piti ihan googletta tuo Bronwen Nixon, vau, patikkaretkenne kiertää näköjään rikospaikkoja...
  Tuo vesi näyttää niin houkuttelevalta, tekisi mieli uimaan. Hgissä 26 astetta, kosteaa, tarkenee <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minunkin piti nyt ihan googlettaa tuo Bronwen Nixon: ihastuin häntäänsä purevaan saukkoon enkä niin piitannut nimestä :D En siis edes tiennyt, että murhamestoilla on oltu. Ollaan muuten yövytty joskus vuosia sitten siinä Rothay Manorissa, kun olimme ekoja kertoja Amblesidessa. Komea mesta, vaan enpä tiennyt että sillä on verinen historia.

   Lämmintä ja kuivaa nähtävästi pitelee vähän kaikkialla. Täälläkin <3

   Delete

Post a Comment

Kivoihin kommentteihin vastaan, ikävät lähetän Helvettiin ja niihin vastaa jos jaksaa Saatana.