Kuulen vuorten kutsuvan


Kevät on saapunut Lontooseen tuoden muassaan epätavanomaista lämpimämmät säät. Tänään hengailin lyhythihaisessa paidassa, sillä asteita oli 19 ja aurinko niin polttava, että ihan hiki tuli. Lumikellot, krookukset ja osa narsisseista kukkivat jo.


Hempeitä säitä on vielä luvassa pari päivää ja sitten tilanne palautuu takaisin normaaliksi eli reiluun kymmeneen asteeseen.


Perjantaina starttaa monen epäonnisen viivästyksen myötä vihdoin reissu Lake Districtille. Tarkoitus on katsastella, miltä siellä näyttää näin "talvella" ja tietenkin patikoida siinä määrin kuin mahdollista. Mitään järisyttäviä rääkkäyspatikoita ei ole nyt tarkoitus tehdä, vaan haistellaan ilmaa.


Huipuilla saattaa nimittäin olla yhä lunta, joten mitään ihan killerireittejä ei nyt oteta listalle.


Tarkoitus olisi kerrankin myös hieman relata ja ehtiä tehdä muutakin kuin tappaa jalat vuorilla. Saas nähdä, miten se onnistuu jos onnistuu.


Olemme varanneet eräästä hotellista spa-sviitin, jossa on sauna ja joku poreallas omalla terassilla. Olemme majoittuneet kys. hotellissa ennenkin, mutta emme spa-sviitissä. Juttua siitä sitten luvassa kuvien kera!

On muuten tullut yövyttyä mitä persoonallisemmissa paikoissa Järvillä. Jos ehdin, laittelen jonkin sortin koosteen niistä ennen perjantaita.


Kevään ensimmäinen perhonen bongattu tänään!

Comments

 1. Teillähän on jo kesäisen tuntuisia päiviä kun liki 20 + c astetta lämpenee.
  Täysi kevät kun kukkaset jo kukkii. Ei näytä tiellä olevan hiekoitus soraa niin kuin täällä, siistiä.
  Kauniita kuvia.
  Upea kuva perhosesta.

  Täällä sää pyörii himpun + asteiden puolella. Yöllä vielä pakkasia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kevätkukat vasta kukkivat, puissa ei vielä ole lehtiä, vaikka silmuja jo on. Sää palautunee "normaaliksi" loppuviikosta. Hiekoitussoraa ei ole, kun sitä ei täällä käytetä (teitä suolataan tarpeen vaatiessa).

   Suomessa helmikuu on vielä reipas talvikuukausi. Täällä voi jo hyvin odotella kevättä :)

   Delete

Post a Comment

Kiitos paljon kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin, vaikka joskus vastaaminen voi hieman kestää.