Hevisti kesään


Olen henkeen ja vereen kesäihminen. Talvikin menee, kun ei yleensä tarvitse lunta nähdä. Ellei siis lähde sitä erikseen katselemaan. Suomeen minua ei saa talvella edes kirveellä uhaten. Täytyy siis olla todella painava syy, että talvella Suomeen eksyn.


Alkukeväällä kävin (mieheni kanssa) patikoimassa Lake Districtillä ja noin kuukauden kuluttua lähdemme uudelleen. Tällä kertaa vietämme Järvillä kaksi viikkoa.


Reissun aloitamme vauhdikkaasti Rammsteinin keikalla, joka on Milton Keynesissä. En ole käynyt missään keikoilla en edes muista milloin viimeksi, joten ihan kiva vaihteeksi mennä.


Hiljaa virtaa Thames.Makrotex-haaste: Kesä on täällä.

Comments

 1. I love the first flower (and all the other photos too). Summer is such a good time of the year. Is it warm over there?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you, Aritha! It varies from day to day, but it's usually at least warmish. :)

   Delete
 2. Saatte kyllä mahtistartin patikoimisellenne, Rammstein <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, hyvä startti reiselle. Milton Keynes vaikuttaa kyllä tylsältä kaupungilta noin muuten, mutta jospa löytäisin sieltä jonkun hidden gemin :D Keikka on lauantaina ja mennään sinne jo perjantaina eli jotain pientä puuhaa täytyy keksiä.

   Delete
 3. Hiljaa virtaa Thames <3 Lontoolaiset talot ovat vaan niin upeita! Toivottelen hyviä patikointisäitä, nautihan! Meillä on nyt hiukan kesätunnelmaa, kovin kylmää on ollut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minunkin silmääni hivelee monet täkäläiset rakennukset. Onhan täälläkin sitten tietty kammottavan rumia ja ei niin paloturvallisia kerrostaloja. Patikkasäiden suhteen olen optimistinen: eivät voi olla niin kaameat kuin alkukeväällä :D

   Lueskelinkin lehdestä, että Suomenkin suunnalle on luvattu helteitä, nautiskele sinäkin! <3

   Delete
 4. Suomen talvi voi ollakin kovin ankea. Ihania kesäkuvia sieltä, nauttikaa konsertista ja kaikesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, niin se on. Makuasia toki sekin ja minun makuuni ei tosiaan pakkanen ja lumi ole. :) Kiitokset!

   Delete
 5. Ihanan kesäisiä kuvia. <3

  Minäkään en tykkää yhtään talvesta, vaan siedän sitä vain olosuhteiden pakosta. Jos saisin valita, asuisin sellaisessa paikassa, jossa on aina kesä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiits, täällä on jo ihan täysi kesä ja kaikki lehdet puissa. :) Minullekin kelpaisi ikuinen kesä, mutta tämän lyhyen lumettoman brittitalven kestän just ja just :D

   Delete
 6. Ihania kesäkuvia! Minä kylläkin ottaisin kesän sijaan lumisen talven. :) Kesä tulee kylläkin vuodenajoista hyvänä kakkosena.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, että löytyy tykkääjiä talvellekin! Jokaiselle jotakin. <3

   Delete
 7. Upeita kesäisiä kuvia.
  Vaikuttavan näköinen talo.
  Nautinnollista patikointia!

  ReplyDelete
 8. Minäkin rakastan kesää, mutta Suomen kesää, ja tätä Välimeren kesää inhoan ,mutta taas rakastan täällä talvea, mutta en niin kauheasti välitä Suomen talvesta;D
  Mukavaa patikkareissun odottelua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suomen kesä on ihan jees silloin kun on tapreeksi lämmintä eli tarkenee. Kesällä täytyy mielestäni tareta lyhythihaisella vaatetuksella :D Ja talvella täytyy tareta ilman sadan kilon vaatekerrosta :D

   Delete
 9. Kivat kuvat! Voi vitsit, kyllä mä rakastan myös talvea - jos se olis vaikka 1kk pitunen! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiits! Itse en jaksaisi edes kuukautta pakkastalvea, ehkä viikon voisi sietää :D

   Delete
 10. Kauniita kuvia! Minä pidän oikeastaan kaikista Suomen vuodenajoista - paitsi marraskuusta! Mutta unen, kirjojen ja suklaan voimalla siitäkin voi jotenkin selvitä... Meillä on tänä kesänä tiedossa Lapin reissu, kylläkin tällä kertaa "vain" Etelä-Lappiin - mutta ihanaa joka tapauksessa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Vähän myöhässä vastailen, mutta parempi myöhään jne. :)

   Mulla talvi-inhoon vaikuttaa myös atooppinen iho, joka ei kestä kuivuutta ja pakkasia ollenkaan. Oli rasittavaa olla yli puolet vuodesta ruvella, täällä talvet on niin leutoja että pääsen helpolla ihonkin kanssa.

   Ihanaa Lapin reissua! En ole koskaan käynyt Lapissa, olisi joskus kiva sielläkin piipahtaa :)

   Delete

Post a Comment

Kiitos paljon kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin, vaikka joskus vastaaminen voi hieman kestää.