Muuta maalle!

 

Muuta maalle!

Tarjolla komeahko maatila, josta ei tontti lopu kesken. Päärakennus kaivannee hieman (sisä- ja ulko)pintaremonttia ja mahdollisesti jotain muutakin, mutta kukapa ei haluaisi itse remonteerata tulevaa lukaaliaan omannäköisekseen!

Tilavasta porstuasta päästään avaraan tupakeittiöön, jota somistaa ehta leivinuuni. Siinä kätevä henkilö valmistaa vaikkapa pettuleivän sammuttamaan orastavan nälkäkiukun. Pihamaan charmantisti villiintynyt heinä sopii leivänpäälliseksi.

Talossa on kaksi makuuhuonetta, jotka molemmat on suihkutettu tuholaismyrkyllä, joten tupajumeja ei tarvitse pelätä. Myyjä vinkkaa, että niin sanottu sininen makuuhuone kannattaa maalata, koska siitä on tapetti hieman repeillyt.

Kyllä rypyt otsassa siliävät, kun muuttaa maalle ja ryhtyy omavaraiseksi!

Yhteydentot ja tarjoukset suoraan myyjälle eli Heinrich Forresterille

---

Viikon 39 krapusanat ovat suihkuttaa, orastava, otsa. Lue lisää Susun blogista.


Kaikki kuvat Suomesta viime reissulta. Tämä maatila on ollut tyhjillään ainakin vuosikymmenen ellei kauemminkin. Kiertelen muiden kraput tänään myöhemmin tai huomenna. Nyt pitää lähteä pyöräliikkeeseen, sillä Kertusta on ruuvit löysällä ja yksi on peräti tippunut. Täytyy hieman moittia hutiloimisesta: saavat luvan tsekata kaikki ruuvit.

Comments

 1. Nyt taitaa kyllä hra Forrester jäädä ilman yhteydenottoani. Pidän kyllä pettuleivästä ja ruohosta sen päällä, eikä pihojen pöheiköt häiritse, mutta maalaamaan en ala, enkä siivoamaan!

  Toivottavasti lukaali löytää ottajansa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitäisi palkata renki hoitelemaan maalaukset sun muut pienet siivoukset!

   Delete
 2. Tämähän on vielä kaiken lisäksi kalustettu ja sisutettu asunto. :-D Vaatteitakin tulisi näköjään kaupan päälle (minkäköhän vuoden muotia tuo mahtaa olla?). Ja onkos siellä jo sementtisäkitkin odottamassa innokasta remppajaa. Harvemmin on myytävissä asunnoissa jo remonttivälineet valmiina! Täytyykin ottaa pikimmiten yhteys Forresteriin ja tiedustella hintapyyntöä. Oikein jännittää, kuinka paljon joudun kaivaamaan kuvettani.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, ajattele miten paljon kaupanpäällisiä! Ja nythän kierrätysvaatteet ovat muotia, joten takuulla nuokin ovat erityisen trendikkäitä. Tosin tila sijaitsee melko syvällä, joten ei ole suuren suurta pelkoa, että kukaan näkee :D

   Säkeissä on paalunarua. Niistä voi punoa vaikka vasuja, joihin panna omin pikku kätösin kerätyt metsäsienet. :P

   Delete
 3. Hyvin alkuperäisessä kunnossa oleva torppa, ei ole pilattu hätäisellä remontilla. Voi rakentaa mieleisensä ja pihakin luonnontilassa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri noin, siitä vain kauppoja hieromaan! :D

   Delete
 4. Hmm, hieno talo mutta kunto huono, joten saakohan herra Forrester yhtään yhteydenottoja;D Mutta hieno uuni!

  ReplyDelete
 5. On todella hyvä myyntipuhe, veikkaan että joku tekee tarjouksen. Minuakin kiehtoo ajatus sinisestä kamarista ja sutikin pysyy kädessä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivokaamme, että tilus menee kaupaksi! Siniseksi kammariksi ristin tuon, jossa on siniset verhot. Periaatteessahan siitä voisi vain repiä tapetit irti, niin saisi kivan hirsiseinän :D

   Delete
 6. "Remonttimiehen unelma" Pikkuista laittoa vain! ja sen sellaisia mainoslauseita ;D Hieno krapu, ilmoituksen muotoon en muista kenenkään tehneen aiemmin, saatan olla väärässä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, halusin ehdottomasti saada nuo kuvat krapuun niin siitä tuli sitten tällainen :D

   Delete
 7. Huikea myyntipuhe ja kuvat! 😊👍 En koskaan kyllästy näihin autiotalojuttuihisi ❤

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, että nämä autiotalokuvat ja -jutut viehättää. Vielä on muutamat kuvat takataskussa, jahka saan ne siirrettyä. <3

   Delete
 8. Pientä pintaremppaa vaan, niin kyllä tulee hieno :D. Hieno on myyntipuhekin...

  ReplyDelete
 9. Hauska krapu! Huikea myyntipuhe ja kuvat. Vanhan ystävälle!

  ReplyDelete
 10. Mikä tunnelma noissa kuvissa! Vastaa hyvin tarinaa. Todenmukainen myyntipuhe :) Onneksi ei ole enää oman talon unelmia tai haaveita. Oltais voitu langeta vaikka tämän tyyppisen puheen pauloihin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, mietin itsekin että pitäskö ostaa pois, mutta sitten muistin että olen remonttitaidoton ja laiska :D :D

   Delete
 11. Ihanat kuvat.Ja mitä mainioin myynti-ilmoitus. Omavaraiseksi voi ryhtyä heti, kun kalustuskin on valmiina.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin on, ei muuta kuin leivari tulille ja pullat uuniin!

   Delete
 12. Tutunnäköistä "arkkitehtuuria" täällä periferiassa. Alkaa aina kelaamaan, että ketähän on asunut ja millaista elämänkohtaloa noiden seinien sisällä on ollut.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kivoihin kommentteihin vastaan, ikävät lähetän Helvettiin ja niihin vastaa jos jaksaa Saatana.