Uniikki

Uniikki

Asiakaskato vaivaa ravintola Uniikkia. Ruokalistan uusiminen ei lisännyt kävijämäärää toivotulla tavalla eli ollenkaan.

- Ihmisille ei riitä pelkkä ruoka, ruokailusta halutaan spektaakkeli jota esitellään somessa. Jospa uusimme astiaston? Hommataan näiden Tiimarista ostettujen tilalle kunnon porsliinit.

Omistaja nyrpistää nenäänsä kokin ehdotukselle muistuttaen, ettei ole varaa ostaa mitään hienoja astioita. Nehän voivat mennä rikkikin!

- Me olemme Uniikki ravintola. Olen kuullut, että joissakin syöttölöissä ruuat tarjotaan lippalakista. Mehän voisimme tarjota ateriat vanhojen vaatteiden päältä. Ainakin nämä minun kengät joutavat kierrätykseen. Niissä voi tarjoilla hunajamarinoidun lampaankoiven. Ja sinullahan on paljon turhia vaatteita, tuo tänne ne. Minäkin katson, mitä muuta turhaa kotoota löytyy.

*



Viikon 18 krapu kirjoitetaankin poikkeuksellisesti kuvan (by Cara) inspiroimana. Säännöt ja ohjeet voipi lukea Susun blogista.

Comments

  1. Hahhah, olipa haiseva idea :D Erottautua täytyy, jotta pääsee somen fiideihin. Onnea ravintola Uniikille valitsemallaan tiellä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilmeisesti ei tehdä sinulle pöytävarausta? :D

      Delete
    2. Ainoastaan, jos sinä maksat :D

      Delete
  2. Melkoinen ravintola tuo Uniikki. Voisi ruokahalu minulla kadota, jos noissa tutuissa kengissä sapuskaa tulisi eteen. Muuten Uniikille menestystä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pysyy linjat kurissa, kun katoaa ruokahalut. Tosin lompakon linjat hupenee :D

      Delete
  3. Pestystä lippalakistakaan ei minulta ruokailu onnistuisi saatikka vanhoista kengistä, vaikka olisi kuinka desinfioitu :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei maistuisi minullekaan, syön ruokani mieluummin tylsästi lautaselta. :D

      Delete
  4. Hih, haiseva ruoka;D Todella uniikkia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehkä kengät on sentään pesty ennen tarjoilua – tai sitten ei :D

      Delete
  5. Oho, täällähän on blogin ulkoasu muuttunut täysin. Taitaa muutosta tulla siis todellakin totta! :-)

    Mulle tuli ravintola Uniikista mieleen viimeisin Married At First Sight Australia, kun siellä yksi sulhanen teki pari kertaa shoyen eli joi olutta kengästään. Ja meni vielä perkele vetämään Asahia, joka on meikäläisen lempiolut. Asahin maine on nyt ikuisesti pilattu. :-D Löytyipä tämä mieltä ylentävä pätkä netistäkin:
    https://www.facebook.com/MAFS/videos/al-does-a-shoey-at-the-dinner-party/526287681967248/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, näyttää vahvasti siltä että muutto on totta. Sietää olla, koska tänään irtisanotaan tämä kämppä. Jos homma ns. kusee, niin sitten jäädään kodittomiksi :D

      Itse en olutta juo – en kengästä enkä lasista :D Aikamoiset ilmeet leideillä tuossa videossa enkä ihmettele miksi. :P Luin joskus aikoja sitten jostain ravintolasta, joka tarjoili ruokaa hatusta. En enää muista mikä ravintola ja missä voidakseni varmistua etten ikinä eksy sinne :D Tässä myös linkki, josta voi katsella mistä on ruokaa tarjoiltu. Vessanpöntössä olisikin kiva dipata ruokansa, NOT :D

      https://www.boredpanda.com/weird-food-serving-ideas-restaurants-we-want-plates/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic

      Itsehän traumatisoidun Suomessa taannoin pelkästään siitä, kun lonkeroni tarjoiltiin jostain ihme hillopurkista. En halua juoda mistään omituisista Nalle Puhin hunajapurkeista ja seuraavan lonkeron pyysin saada tavalliseen lasiin. :D

      Delete
    2. Voi jumankekka sentään, että repesin noille linkkaamasi jutun kuville. :-D Ei voi olla totta, mihin ihmiset erikoisuudentavoittelussaan ryhtyvätkin. Levitaatiotyyny olisi kyllä aika kova juttu ihan arkikäytössäkin. Se voisi myös leijua alta pois tyyliin "ota kiinni jos saat".

      Delete
  6. Mikä mainio mahdollisuus sen oikean löytämiseksi: kun alustalta nousee sopiva feromoni ei muuta kuin jäljitys käyntiin edellisen käyttäjän löytämiseksi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uusi lisäys Uniikin konseptiin: löydä unelmiesi kumppani syömäreissulla! :D

      Delete
  7. Replies
    1. Uniikeille ihmisille uniikkeja kokemuksia!

      Delete
  8. Ihan tuollaisenaan ei taida asiakaskunta lisääntyä......mutta jos haluaa kokeilla jotain aivan uutta niin syököön ruokansa vaikka kengästä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jos ei kovin nälkäisenä tule, niin saa ainakin kuvat. Sitten pizzerian kautta kotiin somettamaan :D

      Delete
  9. Uusia ideoita tarvitaan, että pärjää. Mietin vaan millainen ihminen kokki on. Ehkä hän itse syö ruokansa hatuista tai saappaista. Apua.
    Noi hunajapurkit laseina ei iske minuunkaan. Niitä saa katsoa tarpeeksi kun himassa kokkailee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tällä kokilla ei paljon päätäntävaltaa näytä olevan. Astioita hän ehdotti, mutta omistaja ei niistä innostunut :D

      Delete
  10. Käänteentekevä bisnessidea. Mitenkähän mahtaa toimia? Ei minulle ainakaan, kiitos.

    ReplyDelete
  11. Mitenkähän kävi tälle bisnesidealle? Kokeilunhaluiset tietysti tutustuvat Uniikkiravintolan kenkäannoksiin. Ei kai olisi mitään jännää lusikoida etukeittoaan ihka uudesta kengästä, mutta vanhassa voisi olla erikoisempi mauste lisänä. Nykyään tuntuu, että kaikkea hullutusta kokeillaan. Toivotan menestystä Uniikille.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei ole tietoa, miten Uniikille kävi. Minusta ei ainakaan tullut asiakasta :D

      Delete
  12. Muuten , muistin että täällä nousi joitakin vuosia sitten suuri halloo kun tunnettu keittiöpäällikkö täällä tarjoili jälkiruokaa Japanin pääministerille kengästä, tai kengän muotoisesta astiasta. https://www.middleeasteye.net/news/netanyahus-chef-serves-shoe-shaped-dessert-japanese-pm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kengän muotoinen astia vielä menee, mutta jos oikea kenkä niin yäk (vaikka olisi uusi ja käyttämätön). En kyllä tajua, mitä vikaa perinteisissä lautasissa on :D

      Delete

Post a Comment

Kivoihin kommentteihin vastaan, ikävät lähetän Helvettiin ja niihin vastaa jos jaksaa Saatana.