Veneiden hautausmaa


Tämä veneiden hautausranta sijaitsee Barrow-in-Furnessissa, Cumbriassa. Kuviin olen luonnollisesti lisännyt dramatiikkaa – koska voin ja haluan.


Omaan elämääni en lisädraamaa halua: olen saanut kokea sellaista enemmän kuin tarpeeksi, joten ei kiinnosta enää. Lisäksi oman pään kanssa eläminen sinällään on ihan tarpeeksi dramaattista kaivatakseni lisädraamoja.


Let's sail away. Itse tosin en toistaiseksi seilaa yhtään minnekään. En, ennen kuin saan passini takaisin Brittilän Home Officesta. Kyseisen tahon kanssa asiointi on kuin työntäisi tikkuja kynsien alle.

Taikuvat - Menopeli

Comments

 1. Laivojen hautausmaa! Tulee mieleen, kun vuosia sitten kuvasi Kalasataman laivoja ennen kuin paikka jyrättiin ja alettiin rakentaa asuntoja ja kauppakeskusta.

  Dramaattisia muokkauksia <3

  Toivottavasti s a a t sen passisi takaisin!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Veneissä ja laivoissa on jotain kiehtovaa, erityisesti jos ovat rupuistuneet. <3

   Passi palautunee pian, otaksun ja toivon. Hakemukseni on nimittäin nyt käsitelty ja sain sen settled statuksen eli en lennä täältä pellolle :D

   Delete
 2. Kärsinyt laiva, mutta paljon varmaan hyvääkin kokenut, kiva kun on monelta suunnalta kuvattu. Dramantiikkaa löytyy ja muokkaus sopii hyvin. Toivottavasti saat passisi. Kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. On se ehtinyt meriä kulkea ennen kuin jäi lepäämään viimeiselle rannalleen. Kiitokset!

   Delete
 3. Ihan huikea paikka! Tuonne mie haluaisin. Kiitos kuvista! <3 Olivatko nuo kaikki rannalla näkyvät veneet siis hylättyjä?

  Ja sama juttu: mullekin alkaa draamat riittää yhden elämän osalta, joten nyt tekee mieli seilailla vaan sellaisella optimistijollalla(?) tyynissä rantavesissä. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Barrow on itsessään melko tylsä kaupunki. Vietettiin siellä pari päivää, koska täytyi lepuuttaa jalkoja ettei patikoisi joka päivä vuorilla (jalkapohjien täytyy antaa palautua välillä). Tehtiin tuolla kevyempiä country walkeja: tuonne rannalle mentiin dösällä ja käveltiin takaisin osittain merenrantaa pitkin.

   Hylättyjä paatteja on paljon, mutta eivät nuo kaikki kuvassa näkyvät ole hylättyjä. :)

   Tykkään “seikkailla” ja kokeilla rajojani, mutta draamailua en jaksa. Haen jännitykseni mieluummin vaikka koluamalla niitä autiotaloja :D

   Delete
 4. Vau, hienosti olet saanut nuo kuvat näyttämään tosi upeilta. Draamaa on munkin elämässä ollut ihan tarpeeksi,mieluummin rauhallista elämää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, draamailu ja säheltäminen eivät oikein tuo mitään lisäarvoa elämään :D

   Delete
 5. Kuvat ovat upeita.
  Elämä joskus on jännittävää ihan sinällään <3
  Kuulostaa pahalta tuo passijuttu.
  Kaikkea hyvää sinun viikonloppuun!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Elämä on tosiaan ihan tarpeeksi jännää ilman extra draamaa. :) Passi on edelleen teillä tietymättömillä. Hieman hermoa kiristää. Mukavaa tätä viikkoa sinulle!

   Delete
 6. Mielettömän upeat kuvat Elegia <3

  ReplyDelete
 7. Wau, miten upeita kuvia. Laivat ovat nähneet kaikenlaista ennen tänne päätymistään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset, oli kyllä komea ranta ja tuo paatti erityisesti!

   Delete
 8. Aavemainen jännä tunnelma. Sopisi hyvin kauhuelokuvan maisemaksi. Laivan kapteeni herää kummittelemaan.
  Upeat kuvat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kauhufiiliksethän minulla usein on mielessä tai ainakin synkkyys ja mystisyys, joten kiva että se välittyy kuvista :))

   Delete
 9. Oih - toinen kuva suurimman kuun kera; se lumosi minut!!

  ReplyDelete

Post a Comment

Kivoihin kommentteihin vastaan, ikävät lähetän Helvettiin ja niihin vastaa jos jaksaa Saatana.