Pubiruususta roudariksi

 Tässä meitä liki on upea historiaa hönkivä hotelli nimeltä The Petersham, jossa on iso parkkipaikka.


Parkkipaikkahan se aina kiinnostaa, muulla ei niin väliä. Ei vaan, nyt on haussa hotelli, jossa majoittua yksi tai pari vikaa yötä ennen siirtymää vihreämmille niityille.

Vaan mitä tekee autoton ihminen parkkipaikalla? No ei mitään, mutta muuttohommeli on saanut uuden käänteen: päätimme nimittäin muuttaa itse itsemme. Kaikkien osapuolten aikataulujen sovittaminen yhteen alkoi näyttää mahdottomalta eikä vähiten siksi, ettemme itsekään tiedä aikataulujamme.

Jännittävän lisämausteen soppaan tarjoilee rautatieliikennelakko, joka toteutuessaan on juuri muuttoviikolla. Hieman vaikea päästä mestoille, jos ei junat kulje eli pitäisi joka tapauksessa hommata jonkin sortin menopeli. Ihan sinne asti ei viitsi fillaroida.

Joten miksipä ei samantien hoitaisi koko roskaa itse! XL-kokoinen pakettiauto on jo varattu ja siinä on sellainen hyvä puoli, että varauksen voi perua jos emme voikaan muuttaa. Arvioitu muuttopäivä on ensi maanantaina. Paku haetaan lauantaina, jos ostoprosessi saadaan tehtyä perjantaihin mennessä, kuten on Jamesin (The Lakimies) kanssa alustavasti sovittu. Uskon kun näen.

Ökyhotelli-Petershamin takana sijaitsee toinen majoituspaikka, Rose of York, jossa on niinikään komean kookas parkkipaikka.

Yorkin ruusu vaikutti tosin aika kuolleelta, kun sen parkkiksella ja pihalla kävin eilen nuuskimassa. Ilmeisesti se ei kuitenkaan ole mennyt konkurssiin tai muuten vain lopettanut toimintaansa – täytyy tarkistaa asia. Jos ei, niin siellä viettänemme viime hetket ennen noutajaa.

Hieman hirvittää itse roudata kamat autoon, koska olen pakannut osan laatikoista sillä silmällä, etten itse niitä kanna. On nimittäin eri asia kantaako niitä laatikoita 160-senttinen hukkapala vai raavaat muuttoihmiset, jotka oletettavasti ovat miehiä. Toki on tuo oma mies, mutta ei sitä voi yksin pistää kaikkea kantamaan. Olen jo asennoitunut muuttoon ikään kuin se olisi treeni. Voikin sitten jättää siltä päivältä kaikki muut treenit tekemättä.

Olisimme mielellämme hommanneet parkkiluvan muuttolastausta varten parille päivälle, mutta eihän sellainen onnistu näin lyhyellä varoitusajalla. Seitsemän päivää etukäteen olisi pitänyt varailla. Täkäläinen byrokratia on usein uskomattoman jähmeää ja hidasta. Noh, otetaan tarvittaessa parkkisakot. Se saattaa jopa tulla halvemmaksi kuin itse lupa.

On hieman omituinen olo, kun nyt vasta alan tajuta että käsillä on viimeiset hetket näillä huudeilla. Olo ei toistaiseksi ole haikea, mutta tiedän että se tunne tulee mahdollisesti myöhemmin kun mennyt muuttuu nostalgiaksi. Tällä hetkellä toivon vain, että saataisiin tämä muutto pian pois alta ja pääsisimme asettumaan uuteen kotiin.


Comments

 1. Huh, vai tällaiseen ratkaisuun päädyitte! Käy kyllä treenistä, joten muutaman huilipäivän voi sitten huoletta pitää.
  Monet muutot on tehty ja vielä jaksaa jotain kantaa, joten kyllä te pärjäätte! Pitkää pinnaa, ergonomiset otteet, juomataukoja ja hurttia huumoria -niistä on muutto tehty.

  Pidän peukkuja! Kohti Järviä!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joop, ihan mahdoton mitään muuttofirmaa käyttää kun ei pystytä sopimaan mitään päivää. Tuo ensi maanantain muuttokin ehti jo eilen alkaa näyttää siltä, että eipä onnistu kun kaupat taas venyikin (täällä on se niin sanottu lopullinen ostoprosessi on kaksivaiheinen: täytyy määritellä exchange day ja sitten vielä completion day. Niiden piti olla tällä viikolla, mutta todennäköisesti se completion ei onnistu tällä viikolla ja yllättäen James on taas kateissa, mutta kuulimme nämä juorut Välittäjältä). Vielä pitäisi ilmoitella sille valitsemallemme firmalle, että sori mutta ei sittenkään.

   Mutta kyllä tää tästä vielä joskus! :D

   Delete
 2. Onpa hienoja hotelleja. Vai on teillä muutto jo niin lähellä. Toivottavasti nyt menee kaikki hyvin eikä tule enää mitään uusia käänteitä. Odotan jo innolla kuulumisiasi sieltä maalta! Jaksamista teille kaikkeen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. On tullut jo uusia käänteitä :D Mutta en jaksa enää kuin nauraa näille, vaikka pää on repeämispisteessä. Mutta lähellä jo ollaan, otaksun että päästään kuitenkin jossain vaiheessa ensi viikkoa lähtemään!

   Delete
 3. Toivon, että muutto-ongelmat olisivat jo takanapäin ja juhannuksena asuisitte uudessa kodissa. Kivinen on ollut muuttamisen tie, mutta kaikesta sisuuntuneena jaksat kyllä. Pidän peukkuja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Hyvältä näyttääkin taas eli kauppakirjat on kädessä ja muutto tosiaan tapahtuu maanantaina. On ihan omituinen olo. Vielä on siivottavaa ja puuhattavaa, mutta kohta tämä on oikeasti ohi :))

   Delete
 4. Upea hotellirakennus. Onnea muuttoon ja toivottavasti kaikki sujuu hyvin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä sitä nyt ollaan, viikko jo oltu! Niin hektistä ollut, että vastaaminen kesti. :D

   Delete

Post a Comment

Kivoihin kommentteihin vastaan, ikävät lähetän Helvettiin ja niihin vastaa jos jaksaa Saatana.