Sontsan allaTyöryhmä: ihmisiä
Aihe: sateenvarjo-ongelman käsittely

- Mitään ongelmaahan ei olisi, jos ihmiset huomioisivat toisensa. Toiset huomioiva tekniikka on nostaa/kallistaa varjoa ihmisen lähestyessä. Problem solved.

- Miten saat tuon paukutettua ihmisten päähän? Ei ihmisiä kiinnosta. Kielletään varjot, problem solved.

- Sitten ihmiset kastuvat. Kieltäminen on tehokkain ja mielikuvituksettomin keino, mutta tätä asiaa voisi prosessoida toisinkin.

- Miksi? Johan meillä on ratkaisu tulilla.

- On muitakin mahdollisuuksia. Insinöörinä näkisin, että sateenvarjojen suunnitteluun voisi kiinnittää enemmän huomiota. Tehdä niistä sellaisia, ettei niistä ole haittaa muille.

- Se on eri ongelma...

- Se on mahdollisuus, joka…

- Höpsis, eiköhän tämä prosessointi ollut tässä. Kaljalle?

***

Viikon 44 krapusanat: tekniikka, käsittely, prosessointi. Lisää krapuja Susun ja Caran blogeissa! Postauksen otsikko ei ole kravun otsikko, kravullani ei ole otsikkoa (koska sata sanaa tuli täyteen ja oli vaikeaa muutenkin karsia).

Kuvitus ei liity krapuun. Kuvat ovat Tokiosta, hitsit kun pääsisi joskus vielä uudelleen! Postauksen otsikko liittyy erääseen parodiabiisiin. Laitan linkin kuvan alle: huono ja mauton huumorintaju on pakollinen tai ei kannata edes kuunnella biisiä. Anteeksi.


 "Tulee vettä vettä, kuravettä vettä Esterin perseestä..."

Comments

 1. Hienosti noista sanoista saatu omanlaisensa ongelman käsittely :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, täällä on tarvinnut melko paljon sontsaa viime aikoina niin aihe tuli helposti mieleen :D

   Delete
 2. Huh, juuri tuollaisissa työryhmissä on joskus valitettavasti joutunut istumaan.

  Vaan nuo kuvat, mieletön tunnelma <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, palkka juoksee mutta mitään ei saada aikaiseksi. Ketään ei edes kiinnosta. Helpompi kieltää kaikki kuin vaivata päätänsä. :D

   Päädyin katsomaan vanhoja reissukuvia sattumalta, kun etsin erästä tiettyä sateenvarjokuvaa (jota en löytänyt, mutta sen sijaan tulivatkin nämä eteeni). :)

   Delete
 3. Taitaa olla enempi kaupunkiongelma. Sitä vaan meinaan, ettei itselläni edes ole sateenvarjoa! Mutta työryhmä käsitteli asian ja lopputuloksena oli ei mitään, paitsi se, että kun huomioidaan toinen toisemme, niin ongelmaa ei ole sateenvarjonkaan kanssa.
  Ehkä tuossa kuviesi sateessa olis kivaa, jos omistais sateenvarjon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, varmasti ongelma on vain siellä, missä on paljon ihmisiä. Esimerkiksi täällä :D Minulla on parikin sontsaa, koska en halua sateiden häiritsevän ulkonaliikkumistani enkä pidä kastumisesta. :D

   Valitettavasti tämä sateenvarjo-ongelma on täällä todellinen: osa vain rynnii päälle varjonsa kanssa eikä piittaa vaikka sohisi varjopiikeillä kanssakulkijoita. Sen verran toivoisi huomaavaisuutta, että kallistaisi varjoa. Itse joko nostan varjon todella ylös tai muuten vien sen pois tieltä, etten sohi sillä muita. Osa toimii samoin, mutta valitettavan moni ei.

   Delete
 4. Jep, joka ongelmaan perustetaan työryhmä! Kuluu aikaa ja energiaa, hkä tulos on joskus juurikin tämä :) Tiheästi kuljetuilla kaduilla todellakin ongelma, uskon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä työryhmä osasi säästää aikaa ja energiaa :D Rahaa tosin saattoi palaa senkin edestä, kun eihän kukaan ilmaiseksi...

   Sateenvarjot eivät olisi ongelma, jos ihmiset eivät tekisi niistä ongelmaa. Toisten huomioon ottaminen ei liene suuri vaiva, mutta liian suuri kuitenkin.

   Delete
 5. Tämä veti suupieliä ylöspäin :) Täällä maalla mahtuisi sontsankin kanssa, mutta yleensä liikutaan sadetakissa. Helppo kuvitella ongelma ruuhkaisilla kaduilla. Joskus tuntuu, että työryhmät ovat tapa väistellä ongelmaa ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sadetakki on joissakin tilanteissa kyllä kätevä, mutta ei silloin jos ramppaa sisään ja ulos niin kuin kaupungilla liikkuessa monesti. :D Esimerkiksi patikoidessa vedenpitävät vaatteet ovat tärkeitä! Vuorilla ei sateenvarjolla mitään tee.

   Juu, joskus tuntuu että työryhmä perustetaan, että voidaan sitten sanoa että on tehty jotain, vaikka mitään tulosta ei tulisikaan. Kuitenkin parhaimmillaan työryhmät voisivat olla vaikka minkälaisia aivoriihiä!

   Delete
 6. Voi ei, just nyt tarvitsemme sateenvarjon joka huomaa ympäritön kun ihminen ei huomaa kuin itsensä! Äkkiä takaisin sieltä kaljalta...brainstorming please!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olispas muuten kätevä sellainen sontsa, joka väistelee itse ihmisiä. Liiketunnistimet vaan sontsan piikkeihin! Koska ihmiset eivät oikein piittaa enää mistään, niin samantien voisi suunnitella aivot, jotka ajattelee ihmisen puolesta... eiku :D

   Delete

Post a Comment

Kiitos paljon kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin, vaikka joskus vastaaminen voi hieman kestää.