Peniskateus


Esittelen teille “karanteenimaisemani” eli missä aion tänäänkin käyttää “ulkonaliikkumiskorttini”. Kyseessä on siis Richmond Park. Toivottavasti siellä on tänään yhtä rauhallista kuin eilen. Nämä kuvat ovat siis eiliseltä, tänään ottaenen lisää kuvia, koska mitäpäs muutakaan sitä tekisi. Kenties otan mukaani kerta kaikkiaan Järsyn (järjestelmäkamera), jolla en ole vähään eli pitkään aikaan jaksanut kuvata.


Täytyy toki tässä tovi odotella ennen ulkomaailmaan menemistä, sillä hörppäsin juuri viimeisen kupillisen aamukahvetta (join nelisen kuppia) ja vettäkin olen juonut, joten pissattaa jatkuvasti. Puiston kaikki vessat(kin) suljettiin, mikä hieman rajoittaa siellä hengailua. Se lienee ideakin. Tosin nythän miehet tietysti kusevat pitkin puskia ja naiset ovat kusematta.


Jaa että miksi noin radikaaleihin toimiin piti ryhtyä? Tässäpä kiva video Richmond Parkista viime sunnuntailta. Sen jälkeenhän puisto suljettiin autoilta kokonaan ja kaikki vielä auki olleet syöttölät suljettiin ja nyt siis myös vessat.



Naapurissa (eli tämän talon toinen puolisko, joka on ökykämppä) on remontti, koska heille sattui vesivahinko about vuosi sitten. Kämppää on kuivateltu ja nyt on vihdoin saatu remontti aloitettua. Aivan järkyttävä poraaminen, pää hajoaa siihen kohta ja sitähän saa nyt kuunnella, kun pitää himassa kökkiä.


Oikeasti raksatyötkin on nyt kielletty, joten saas nähdä kuinka kauan nuo sankarit aikovat jatkaa. Kun ei kukaan toimia valvo, niin eipä asialle paljon voi. Ärsyttää kyllä kuin sikaa teuraalla, koska pinna ei ole nyt pisimmillään muutenkaan.


On jokseenkin epätodellinen olo. Tajuan varsin selvästi vallitsevan tilanteen, mutta voi olla etten ole sitä täysin vielä sisäistänyt.



Jaa, kaipa tässä voisi alkaa valmistella ulkomaailmaan siirtymistä eli heittää joku rätti päälle ja pakata reppu. Ehkä hieman olen peniskateellinen myös.

Comments

  1. Suljettujen vessojen aikana peniskauteus on hyvin luonnollista.

    Onneksi kukaan ei ole täällä keksinyt alkaa tehdä remonttia päiviensä ratoksi. Menisi päiväunien rauha ja pinna kiristyisi samaten.

    Kauniin rauhallista noissa kuvissasi. Nyt saisi Hgin keskustastakin erilaisia kuvia, kun autoja ja porukkaa ei ole niin paljon liikkeellä, voisi kuvata ihan vaan rakennuksia.
    No, ehkä ensi viikolla, mikäli tauti on taltutettu ja saa vielä liikkua ulkona.

    (vaikeaa tätä kaikkea on sisäistää, kuin kulkisi unessa)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen tässä alkanut jo katsella pusikoita “sillä silmällä”. Minähän olen kokenut luontopissaaja, koska patikoidessa ei paljon muuta vaihtoehtoa ole. On kuitenkin hieman eri asia kuseksia autioilla vuorilla kuin kaupungin pusikoissa :D Mutta ehkä kunnostaudun tässäkin vielä, jos ja kun tämä tilanne jatkuu.

      Täällä ei rempalle näy loppua ja todellakin kiristää koska sitä ei pääse pakoon. Kiristää niin paljon, että tehnen kiristyspostauksen kunhan kykenen. :D

      Nyt olisi mahtavaa kuleksia Lontoon turistialueilla, kun saisi olla rauhassa mutta en jaksa kävellä sinne ja takas. Jos fillari olisi kunnossa, voisi polkaista sinne ja nyt olisi muutenkin oivallista fillaroida, kun autoliikennekin on hiljentynyt todella dramaattisesti. Ei ole Lontoossa tainnut olla näin puhdasta ilmaa aikoihin. Mutta fillari pitäisi viedä huoltoon, koska se ei nyt vain pysy kunnossa omin voimin. Huoltoliikkeet eivät ole auki eli se siitä.

      Delete
  2. Hienon näköistä.
    Nyt on tilaa ulkoilla ja kuvata.
    Vessojen sulkeminen sorsii naisia.
    Meilläkin saattavat rempat lisääntyä. Kuulin juuri tänään radiosta rautakauppojen myynnin lisääntyneen, kun ihmisillä on aikaa rempata kotejaan.
    Ei sitä osaa edes arvata, mihin kaikkeen tämä tilanne vaikuttaa.
    Pärjäillään!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo puisto on kyllä henkireikäni. Se on lisäksi sen verran laaja, että sen läpi voi oikaista ja keksiä paljon uusia lenkkireittejä. En jaksa aina samoja kulkea, kaipaan vaihtelua.

      Normaalin nikkaroinnin kestäisin, mutta jollain kiviporalla jatkuva poraaminen alkaa jo ottaa tärykalvojen päälle. Mutta eipä sillekään oikein mitään voi eli pitää vain alistua.

      Saas tosiaan nähdä, millaiseen maailmaan tästä havahdumme kun rajoitukset joskus puretaan.

      Pärjäilkäämme!

      Delete
  3. Jos joku sanoisi mulle, että nämä kuvat on jostain Afrikan savannilta, niin uskoisin ihan täysillä, Tosin en ole koskaan nähnyt savannia enkä tiedä, miltä siellä näyttää, mutta semmoinen tuli ekana mieleen.

    Toi kusemisjuttu on sitten kertakaikkisen rasittavaa. Erityisesti kahvin jälkeen saa olla varuillaan, jos lähtee ulos. On käynyt useammankin kerran niin, että olen lähtenyt kahvikupposellisen jälkeen lenkille, koska "siitä kahvistahan on jo aikaa", ja sitten on ollut niin kiire päästä kotona vessaan, että hyvä ettei ole tullut eteisen matolle. :-D

    Yritähän kestää siellä rempan keskellä. Tämä kotona olemisen pakko saa kaikki äänet tuntumaan erityisen rasittavilta. Meidän yläkerrassa asui aiemmin lähemmäs 100 v. mummo, mutta kun hän kuoli, tilalle tuli nuoripari, joka mennä tömistää aamusta iltaan. Lisäksi nämä ovat terveysintoiijoita, joiden blenderi jauhaa about kymmenen kertaa päivässä, ja kuntoiluvälineiden kanssakin siellä taidetaan meuhkata. Mies on ollut telkkarissa yhdessä ohjelmassa, joten tämä on ihan faktatietoa eikä mitään alakerran naapurin kyttäilyä. ;-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, varmaan se on tuo kellertävyys, kun luonto on vielä unessa. Nyt näyttää puisto jo vihreämmältä ja runsaammalta. :D

      Jep, minä vielä aamuisin juon usemman kupposen niin pitäisi odotella kauemmin ennen lenkille menemistä. Se taas rasittaa, koska yleisesti ottaen tykkään lähteä heti aamukahvin jälkeen liikenteeseen eikä se ole ollut ongelma silloin, kun pääsee vessaan. Nyt olen jo alkanut katsella pusikoita “sillä silmällä”, että missäs voisi mahdollisesti luontopissata tulevaisuudessa. :P

      Minulla on käynyt vissiin Suomessa asuessani hyvä tuuri, sillä olen onnistunut asumaan kerrostaloissa joissa on melko hiljaista. “Normaalit äänet” eivät minua haittaa ollenkaan: siis jos joskus kuuluu musiikkia, töminää ja muuta örinää jne. Mutta jos se on jatkuvaa, niin sitten tietty eri asia. Jotenkin masentavaa ihmisten piittaamattomuus. Siis jos asutaan kerrostalossa, niin jatkuva tömistely ja mesoaminen ei sinne kuulu. Jos haluaa mellastaa ja mökätä, niin voi muuttaa omakotitaloon. :D

      Koitas sinäkin kestää niitä tömisijöitä!

      Delete

Post a Comment

Kivoihin kommentteihin vastaan, ikävät lähetän Helvettiin ja niihin vastaa jos jaksaa Saatana.