Raotan valokuva-albumia

Vaihteeksi tällainen kuvapäiväkirja, johon kirjaan viime aikojen kohokohdat tai muuten vain mieleenpainuvat hetket.


PERJANTAI 10.7.


Bullit niitulla. Belted Galloway on rotu, aivan ihastuttavan lempeitä raitamasuja. Eivät paljon ihmsistä piittaa. Nämä bullit laiduntavat usein Thamesin rannan kupeessa. Me asumme tuolla kukkulalla eli Richmond Hillillä. Huom. en tarkoita tuota komeaa rakennusta oikealla (se on hotelli), Siinä emme valitettavasti asu eikä asuintalomme näy kuvassa.


LAUANTAI 11.7.


Tässä ollaan kanaalin varrella, en tarkalleen tiedä missä. Poljettu about 15 kilsaa, kun miehen pyörästä kumi puhkesi. Onneksi oli varakumi mukana.

Kanaalipoljentaa on harjoitettu viimeksi vuonna 2014 (katso tästä kuvat!). Enää ei tarvitse kanaalien varrella polkea, koska ne ovat muuttuneet lähinnä kaatopaikoiksi. Lasinsirua joka paikassa. En uskaltaisi olematonta koiraani tuolla ulkoiluttaa enkä enää fillaroidakaan. Harmillista, että britit ovat sikoja.

Ennen kumin puhkeamista tuumailin, että käyn polkemassa itsekseni kanaalin joku toinen kerta kun orjapiiskuri-mieheni ei ole mukana. Hän ei oikein innostu, jos pitää pysähdellä kuvaamaan jotain roskavuoria kesken ankaran poljennan.

Pääsimme jatkamaan matkaa ja suunnitelmien mukaisesti päädyimme Paddingtoniin. Takaisin ajelimme Hyde Parkin läpi ja Kensigtonin kautta Hammersmithiin ja sieltä himaan. Kilsoja kertyi yhteensä reilut 50.


SUNNUNTAI 12.7.


Rautahirvi määkii ja ilahduttaa ohikulkijoita.


Luonto on vallannut erään pubin terassin. Pubi on ollut kuukausia kiinni eikä se enää aukea, vaikka pubit ja ravintolat ovat saaneet luvan avata ovensa. Tämä on myynnissä. Valitettavan yleinen Korona-seuraus.


MAANANTAI 13.7.


Fillaroin Holland Parkiin, olen läiskinyt kyseisestä puistosta aiemmin kuvia, kas tässä.


Rehu, näkeekö joku muukin koukkunenäisen noita-akan taustalla? Se en ole minä.


TIISTAI 14.7.


Ham house, en ole käynyt siellä vaikka pitkään on pitänyt. Nyt tosin itse rakennus ei ole edes auki, mutta puutarhaan pääsee. Lippu pitää varata etukäteen.

KESKIVIIKKO 15.7.


Ruokaa ruokaa enemmän ruokaa. Herkulliset proteiinipommit.


Syön kyllä muinakin päivinä kuin keskiviikkona eivätkä nämä kuvat edes ole keskiviikolta. Jos kiinnostaa ruuat, kysäise rohkeasti. Kerron kyllä mitä pitävät sisällään ja mitä niille olen tehnyt.


TORSTAI 16.7.

Lintu paskoi päähäni. Harmillinen tapaus, koska olin eilen (eli siis keskiviikkona) kasvivärjännyt hiukseni eikä hiuksia tulisi pestä pariin vuorokauteen. Tongin pehkoani ja oletan saaneeni köntsän pois. Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään merilokin pläjäys, vaan jonkun ilkeän pikkulinnun löräytys (väristä, määrästä ja koostumuksesta päätellen siis).

Kotona tutkin pehkoa lisää enkä löytänyt kakkaa, joten en pessyt hiuksia. Hieman epämiellyttävä olo kyllä vaivasi ja vaivaa yhä, kun ihan varmasti jotain kakkajäänteitä tukassa on. Tänään voi onneksi pestä.

Sellaista nyt. Hyvää viikonloppua!

Comments

  1. Papusalaatti näyttää herkulliselta! Miten ne mausteet... ;) Viiskyt kilsaa fillarilla on hatunnoston arvoinen matka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siinä on linssejä ja härkäpapuja. Mautaa voi miten haluaa. Itse laitoin hippusen celerysaltia ja sitruunaa. :)

      Teen about 50 kilsan lenkin kerran viikossa, muut lenkit välillä 20-35 kilsaa. Pyöräilykunto kasvaa aika äkkiä.

      Delete
  2. Noin pitkät pyöräilyt vaativat kunnon energia-annoksen, että jaksaa.
    Melko hyvä hyvä linnulta jos lennosta pläjäytti kakan liikkuvaan kohteeseen!
    Vain on britit sikoja!!! Olen luullut että oikeinkin fiksuja ja filmaattisia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajelin puuston alta ja sieltä törähti mämmi päähän. Osuva ajoitus tipulla :D

      Kyllä ne fiksut ja filmaattisetkin britit vaan herkästi jättää piknik-tarpeensa siihen, missä ovat sen nauttineet. Jotkut toki vievät roskikseen tai sen lähettyville. Täällä on oikeasti järkyttävän roskaista.

      Delete
  3. Mie jo katoin, että onpas teillä komea pytinki (siis se hotelli)i. ;-D

    Mä en kyllä tiedä, mitä tekisin, jo multa puhkeaisi kumi jossain matkan päällä. Ai kauheeta, toivottavasti koskaan ei käy niin!

    Nyt jäin miettimään, että onkohan tuo se sama Paddington, josta karhuherra Paddington on kotoisin. ;-)

    Kerrassaan mukava kuvakierros. <3 Vaikka tuo pubiterassi on kyllä aika hurja näky. Oikein sellainen koronan "ruumiillistuma" (tähän olisi parempikin sana, mutta ei nyt vaan tule päähän).

    Ja tottakai haluan tietää, mitä sapuskasi pitävät sisällään. Villi veikkaus: ekassa on valkoisia papuja ja vihreitä linssejä, ja tokassa soijapapuja (vai oisko sittenkin kikherneitä). Itse en oikein voi syödä kauheesti palkokasveja, kun saavat aikaan pommitusta.

    ReplyDelete
    Replies


    1. Kumin puhkeaminen oli tympeä takaisku, mutta eniten harmittaa ettei siellä kanaaleilla ole oikein mieltä enää polkea (ellei siis halua olla vaihtamassa kumia jatkuvasti). Itse saattaisin osata sisäkumin vaihtaa, mutta en tiedä onnistuisinko siinä. On melko hankala saada ulkokumi takaisin paikalleen. Olen siis sivusta seurannut useamman kerran kun mies sen vaihtaa ja avustanut tarvittaessa (eli pakannut roskat ja ojennellut työkaluja). :D

      Karhuherra Paddington (A Bear Called Paddington) on kotoisin Perusta, mutta päätyy Lontooseen. Lastenkirjat on kirjoittanut brittikirjailija Michael Bond. Paddingtonin asemalla on karhuherraa kuvastava patsas. Me asuimme hetken Paddingtonissa silloin kun muutimme Lontooseen. <3

      “Koronan ruumiillistuma” on kyllä osuva kuvaus kaikessa makaaberiudessaan! Moni muukin alue näyttää aavemaiselta. Kävimme miehen kanssa lauantaina fillaroimnassa Lontoossa ja ihan kuin olisi aavekaupungissa pyöräillyt: liikennettä tosi vähän eikä ihmisiäkään riesaksi asti. Todella erinäköistä kuin “normiaikana”.

      Ekan kuvan annoksessa on tosiaan vihreitä linssejä, pavut ovat härkäpapuja. Mukana menossa paprikaa, maustekurkkua, pinaattia ja rucolaa. Toisessakin annoksessa linssejä ja tosiaan kikherneitä. Se annos ei ole vielä känyt mikrossa. En siis syö kylmänä, vaan lämmitän mikrossa ja nautin salaatin kanssa. Minun massu onneksi kestää melko hyvin ainakin tiettyjä palkokasveja. En siis näitä molempia annoksia samana päivänä vedä, vaan ovat eri päivien annoksia. :D

      Delete

Post a Comment

Kivoihin kommentteihin vastaan, ikävät lähetän Helvettiin ja niihin vastaa jos jaksaa Saatana.