Kumikalkkunan sonaatti

Palaan vielä kerran Järville. Tai voi olla, että palaan useammankin kerran, koska kuvia olisi vaikka muille jakaa. 

Aira Force, kauhea turistirysä. Ei kuvasta niinkään huomaa, mutta selkäni takana huohotti lauma ihmisiä. Äkkiä piti kuvata ja häipyä pois toisten tieltä. Eräs äijä oikein yskäisi merkiksi, että voitko painua helvettiin siitä, että hän pääsee kuvaamaan. Alkoi ärsyttää. Etäisyyksiä ei pidellyt kukaan. Tai siis toki ne pari senttiä pidettiin hajurakoa eli ei ihan kosketuspinnalle tultu.  

Pällisteltiin putousta pikaisesti


 
 

ja siirryimme ylämaailmaan, ei kovin ylös tuolla reissulla.

 

Ihmisiä oli maltillinen määrä. Se on mukavaa: moni ei jaksa kävellä kuin ns. nähtävyyksille. Saapi olla rauhassa.

Ja aina ei tarvitse mennä kovin korkealle nähdäkseen kauas ja kaunista.


 

Voi miten kaipaan Järviä ja patikointia. Aika ehti jo kullata muistot ja jopa sateessa ja tuulessa rämpiminen houkuttelisi kummasti. Ihan sama vaikka sataisi rakeita kunhan pääsisi jonnekin pois.

Aurinko kultaa lehdet reissun viimeisenä päivänä.
 


Terapoin itseäni musiikilla ja silloin voi päätyä vähän minne sattuu. Eilen päädyin kuuntelemaan kumikalkkunan laulua. Viehätyin maksimaalisesti ja etsin alkuperäisen biisin: ihana! Sekä video että itse biisi. Ei tosin varsinaisesti tunnelmaa nostattava. But who cares.

Comments

  1. Todella hienot nähtädyydet / maisemat ja hauska nimi tuo kumikalkkuna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitokset :) Kumikalkkuna ei ole sinänsä nimi, vaan kyseessä on kuminen kalkkuna (jutussa olevasta linkistä pääsee kuuntelemaan ja katsomaan) :D

      Delete
  2. Mielettömät maisemat ja iso kuvakoko tekee sen, että maisema tulee liki. Pääkaupungin koronakoordinaatioryhmä ilmoittaa huomenissa uusista rajoituksista. Kirjastot suljettaneen ym. Kyllä tämä alkaa vankilalta tuntua. Onneksi ympärillä sentään on muutakin kuin rapautunutta betoniseinää kuten videossasi. Hieno biisi. Tsemppiä sinne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :)

      Sinnekin tosiaan nyt sitten tuli tiukempaa, mutta kirjastot taisivat jäädä auki ainakin osittain. Niin olin lukevinani.

      Olihan siinä videossa hylätyn rakennuksen lisäksi luontoa :D Ja luonto jo ottamassa omaansa takaisin. Menisin itse mieluusti niihin maisemiin tutkailemaan!

      Delete
  3. Tänään juuri ostin kumikalkkunan joululahjaksi Lainakoiralle :D Oli kyllä huikea biisi!

    Niin ihania maisemia silmän kantamattomiin kuvissasi! En yhtään ihmettele, että kaipaat tuonne takaisin tai että ylipäänsä kaipaus on jonnekin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sitten vaan koiraa opettamaan kalkkunan käytössä :D

      Jatkuva kaipuu on nyt voimakas ja se johtuu varmasti osittain siitä, kun jäi se vuotuinen Suomeen tuleminen väliin. Se on minulle tärkeä reissu, koska ainoastaan silloin näen läheisiäni ja ystäviäni. <3

      Delete
  4. Olen aivan äimänä kauniita ja samalla niin mahtavia maisemiasi katsellessa. Kuvasi ovat myös todella upeat!
    Ymmärrän kaipuusi noille reiteille täysin. Minulle iski myös vaeltamisen halu, vaikken täällä nyt saatakaan lähteä polulle.
    Kumikalkkuna - rupean kuuntelemaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitokset <3 Lake District on kuin toinen maailma. Tuntuu edelleen kuin matkustaisi jonnekin pidemmälle, kun sinne menee.

      Delete
  5. Ai jai miten jylhän kaunista. Nuo vuoristopolut muistuttavat minua patikkaretkistä Teneriffalla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olisi kiva joskus päästä vaeltelemaan muuallekin, mutta toisaalta Järvilläkin löytyy vielä paaaljon kulkemattomia reittejä ja valloittamattomia huippuja!

      Delete
  6. Vähän heikossa hapessa toi kalkkuna. :-D Tarttiskohan se astmalääkettä tai jotain. Mutta hieno veto joka tapauksessa. Pitäisköhän alkaa harjoitella juomalaseille soittelemista tässä aikansa kuluksi...

    Upeat maisemat ja kuvat. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala ihmeessä harjoitella ja sitten kun perustat bändin, voin tulla laulamaan. Minulla on melkein yhtä hyvä ääni kuin tuolla kumikalkkunalla :D

      Delete

Post a Comment

Kivoihin kommentteihin vastaan, ikävät lähetän Helvettiin ja niihin vastaa jos jaksaa Saatana.