Dieu Et Mon Droit


 Kew Gardens aukesi noin viikko sitten oltuaan suljettuna lähes kolme kuukautta (koska ylläripylläri Korona, mikäli joltain on mennyt ohi). Jäi siis aika lyhytaikaiseksi se ilo uusitusta Kew-kortistani, jota en ole muuten vieläkään saanut. Mutta on kuulemma tulossa.

Ken on heistä kaunehin

Puutarhaan pääsin vilauttamalla säärtä kuittia ja tilapäistä ei-voimassaolevaa jäsenkorttia. Puutarhaan ei myöskään enää noin vain lampsita kuin renkitupaan, vaan sinne pitää varata aikaväli, jolloin on sopivaa saapua paikalle. Jos ei onnistu hinaamaan itseään mestoille aikahaarukan (45 minuuttia, minulle helppo toteuttaa koska puutarhaan kävelee vartissa) sallimassa rajassa, ei ole asiaa sisälle. Sisällä saa maleksia niin kauan kuin haluaa.


Ja minähän maleksin, aika katoaa rehuja pällistellessä ja komeimman yksilön etsimisessä. Ajatus karkaa päästä kuin virtsa putkesta... Pahoittelut mauttomista kielikuvista. Parannan ehkä tapani, mutta tiedättehän seeprat ja raidat sun muut tiikerit.


Olen hetken onnellinen tutkiessani masentuneita ruusuja, mustia kuin yön kyyneleet. Ja kauniita kuin hiilenmustat aamut keskitalvella. Tai miksei kesälläkin, kun saastepilvet roikkuvat sitä matalammalla mitä pidemmälle päivä ehtii.


Korona ei ole saanut ihmisiä ajattelemaan muuta kuin vielä enemmän itseään mikäli sellainen on edes mahdollista. Kertakäyttöhanskat ja -maskit kukkivat kilpaa niittykukkien kanssa tienvarsilla (onneksi ei sentään Kew Gardensissa).


Tutkin kasveja. Olisinpa itsekin kukkien kukka, jota kauniimpaa kasvaa ei voi.

"Huono hiuspäivä"
Juuei tuollainen.

Ehkä olisin vesililja. Ponnistaisin sameasta lammesta terhakkaana valaisten olemuksellani kokonaisen puolen hehtaarin metsän. Noh, vitsit vitsinä.


Olisin vesililja, joka nuokkuisi hetken ennen kuin vajoaisi takaisin ikuiseen pimeyteen.


Dance Me to the end of Love!

Comments

  1. Hengästyttävän upeita kuvia! Nuo mustat ruusut ovat uskomattoman kauniita! Ihanaa, että pääset jälleen tuonne käyskentelemään!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiits! <3 En muista mitä nuo "mustat ruusut" oikeasti ovat, jotain mehikasveja. Hmm, saisikohan niitä ostaa jostain. Mehirehut yleensä eivät ole heti tekemässä kuolemaa, jos niitä hoitaa milloin sattuu eli silloin kun muistaa tai tulee "inspiraatio". :D

      Delete
  2. Ihanat vaalean liilat ritarinkannukset ja nuo unikot, ah! Tuo musta on joku mehikasvi, lajiketta en tiedä. Samoja on Talvipuutarhassa. Kiva kun pääset tuonne paratiisiin! Mukavaa juhannusviikkoa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, mehikasviksi tunnistin. Ovat ainoita, joita viitsin nykyään edes harkita "lemmikiksi" :D Tarkistin asian, kun häiritsi niin: kyseessä on Aeonium 'Zwartkop'. On kyllä komea rehu!

      Onko nyt jo juhannusviikkoa, apua! Luulin että olisi ensi viikolla. Huomaa, ettei juhannusta täällä vietetä, kun ei sitä edes itse enää muista :D

      Mutta hyvää juhannusta sinulle, toivottavasti säät suosivat!

      Delete
  3. Hieno tai paremminkin upea puutarha. Lumme on todellinen kaunotar ja muutenkin kauniita värisävyjä kukissa.
    Mahtava paikka pällistellä (kuten kirjoitit) kasveja.
    Juhannus on tuota pikaa, hyvää juhannusta sinulle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kew on ihastuttava paikka ja sieltä aina löytää jonkin uuden kulman, jota tarkkailla. Pitkästä aikaa menin sinne järjestelmäkameran kanssa ja oikein uppouduin kuvaamaan. Todella rentouttavaa puuhaa tutkailla kukkia ja etsiskellä kuvakulmia ymv. ajatuksen kanssa.

      Ihanaa juhannusta sinullekin!

      Delete
  4. Kylläpä mieli lepäs näissä kuvissa. <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Kivoihin kommentteihin vastaan, ikävät lähetän Helvettiin ja niihin vastaa jos jaksaa Saatana.