Haistakaa kukkanen

Bleeding Heart / Särkynytsydän

Makrotexin aiheena on tällä kertaa kukka.

Rakastan kukkia. Silti kämpästä löytyy vain kaksi viherkasvia, joista toisen aion syödä kunhan se kasvaa tarpeeksi. Kyseessä on ruukkupersilja, jonka ostin viikkoja sitten kaupasta. Olen havainnut, ettei niitä kannata hylätä heti ensimmäisen satsin parturoinnin jälkeen, koska ne kasvavat vielä toisen kerran: eivät tosin niin runsaana, mutta kuitenkin.

Se kotirehuista, kuvia niistä ei ole luvassa.

Daisy

Tykkään kuvata kukkia(kin), kaikki nämä kuvat (paitsi alin) ovat viime viikolta.

Azalea

Rhododendron sinogrande

Rose
Kevään lempikukkani on yleensä se joka parhaillaan kukkii, haha wisteria: rakastan sen voimakasta tuoksua ja mahtipontista runsautta. Lisäksi se hehkuu lempivärisenäni eli lilana. Wisteriat alkoivat kukkia pääsiäisen aikana, mutta en ole niitä joutanut toistaiseksi kuvaamaan.

Comments

 1. Ihania kukkakuvia Elegia. Suosikkini on sateessa värjöttelevä valkoinen ruusu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Riitta <3 Se on minunkin suosikkini.

   Delete
 2. Upeita kuvia, varsinkin tuo viimeinen!

  Mäkin olen yrittänyt kasvatella kaupan ruukkuyrttejä uudelleen, mutta varsin huonolla menestyksellä. Kerran kun ne on nyljetty, niin ei ne siitä enää miksikään muutu. Ihmettelenkin suuresti, miten muut saavat ruukkuyrtit kasvamaan uudelleen. Nää on näitä universumin ihmeitä. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiits Satu :)

   Niiden uudelleenkasvu on hidasta eli vie useamman viikon ainakin täällä. Aurinkoa jos saavat paljon niin nopeammin kasvavat ja vettä pitää lorauttaa päivittäin. Tuo persilja on nyt vissiin kolmisen viikkoa tuossa kasvanut ja olen muistanut sitä uskollisesti kastella ja kohta sen voi syödä. Ei ole yhtä runsas kuin eka satsi, ehkä noin puolet siitä. Mutta yhtä hyvää! :D

   Delete
 3. Voi, miten upeita kuvia. Tuota alimmaista täytyi tuijottaa pitkään :)

  ReplyDelete
 4. Särkynytsydän on niin kaunis. <3

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia! Kukkia on kiva kuvata, koska ne eivät ainakaan juokse karkuun kameraa :D

  ReplyDelete
 6. Itse vien kaupan ruukkuyrtit ja -salaatit syönnin jälkeen kasvihuoneeseen uusio kasvatukseen; hyvin kasvavat. :D Kauniita kuvia <3

  ReplyDelete

Post a Comment

Kivoihin kommentteihin vastaan, ikävät lähetän Helvettiin ja niihin vastaa jos jaksaa Saatana.